Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalkoenhaasjes in zure roomsaus met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de haasjes met zout en peper. Verhit de bakboter in een koekenpan en bak hierin de haasjes aan beide zijden (circa 7 minuten aan iedere kant).
Neem de haasjes uit de pan, houd ze warm en fruit de ui, met de knoflook in het bakvet. Voeg vervolgens de wijn, de champignons, de tomaten, de mosterd en de haasjes toe en verwarm het geheel nog 9 minuten. Roer op het laatst de room door de saus en maak deze op smaak af met zout en peper.

Serveersuggesties

Lekker met broccoli, tomatensalade en gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenhaasjes in zure roomsaus met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven