Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilets met parmaham recept
Kalkoenfilets met parmaham recept

Kalkoenfilets met parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 graden C. Leg de filets tussen 2 vellen huishoudfolie en sla ze met een deegroller een beetje plat. Haal het huishoudfolie eraf, snijd de filets overdwars in tweeŽn en breng het vlees op smaak met peper en zout. Verwarm dan de olie in een koekenpan en bak ze 2 minuten aan elke kant tot ze dichtgeschroeid zijn. Leg de kalkoen in een enkele laag in een braadslee en leg 2 blaadjes basilicum op iedere filet. Snijd de parmaham in stukjes en strooi over de filets. Breng vervolgens de wijn in de koekenpan alroerende aan de kook zodat de aanbaksels oplossen. Schenk het vocht voorzichtig over de kalkoen. Bestrooi het geheel met de parmezaanse kaas, dek af met aluminiumfolie en bak 1 5 minuten. Verwijder het aluminiumfolie en bak nog 5 minuten tot de kaas goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilets met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven