Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet met pestosaus recept
Kalkoenfilet met pestosaus recept

Kalkoenfilet met pestosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de knoflook fijn. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Meng de knoflook met pijnboompitten, basilicum en olijfolie in de keukenmachine tot een smeuige pesto. Voeg al roerend de kaas toe en breng het op smaak met zout. Bestrooi de kalkoenfilets met zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoenfilets bruin en gaar. Neem de kalkoenfilets uit de pan en houd ze warm. Bak de champignons in het achter gebleven bakvet bruin en gaar. Voeg al roerend de room toe en breng het geheel aan de kook. Voeg op laag vuur al roerend de pesto toe. Leg de kalkoenfilets in de saus en warm het geheel nog even afgedekt door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet met pestosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven