Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet met mosterdsaus recept
Kalkoenfilet met mosterdsaus recept

Kalkoenfilet met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en pers hem uit. Laat de tomaatjes uitlekken en snijd ze fijn. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in 4 gelijke stukken. Verhit de boter in een koekenpan. Fruit de knoflook 1 minuut en voeg de kalkoenfilets toe. Bak het vlees aan beide kanten bruin en gaar. Neem de kalkoenlapjes uit de pan. Voeg de bouillon toe en breng het al roerend aan de kook. Laat het zonder deksel 5 minuten sudderen. Voeg de mosterd, bosuitjes en tomaatjes al roerend toe. Warm de saus even goed door en serveer hem bij het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven