Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet met kaassaus recept
Kalkoenfilet met kaassaus recept

Kalkoenfilet met kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla de kalkoenfilets iets platter. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de sjalotjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoenfilets rondom bruin. Bestrooi ze met zout, schep ze uit de pan en houd ze warm onder alu-folie. Bak de champignons en sjalotjes in het bakvet. Voeg de tijm met witte wijn toe. Verwarm het en leg de kalkoenfilets erin. Laat de filets zachtjes 15 minuten garen. Neem de kalkoenfilets uit de pan en houd ze warm. Verkruimel de kaas boven het stoofvocht en laat het al roerend smelten tot een saus. Leg op 4 borden elk een kalkoenfilet en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet met kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven