Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet in kaki-curryroom recept
Kalkoenfilet in kaki-curryroom recept

Kalkoenfilet in kaki-curryroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Ontkroon de kaki's en schil er 2. Pureer ze. Was de andere kaki's en snijd in dunne plakken. Laat de rijst volgens aanwijzing op de verpakking zachtjes gaar koken. Braad de kalkoenfilets aan beide zijden 4- 5 minuten in de hete olie aan. Breng op smaak met zout en peper. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Fruit de ui in het braadvet van de kalkoen glazig, bestuif de ui met de kerrie en de bloem en laat het kort fruiten. Voeg 125 mililiter water, de slagroom en de kakipuree toe en laat dit 5 minuten koken. Roer af en toe. Breng op smaak met zout,peper en evt, wat kerriepoeder. Voeg de kakischijven aan de saus toe en verwarm ze kort. Was en droog de peterselie en hak hem grof. Roer hem door de rijst. Serveer de filets met de saus, de rijst en evt. een groene salade De kaki's kunnen ook vervangen worden door abrikozen).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet in kaki-curryroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven