Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoendijen in roomboter recept
Kalkoendijen in roomboter recept

Kalkoendijen in roomboter


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


De kalkoendijen afspoelen onder de koude kraan en uit laten lekken. Deze met de kruiden inwrijven. De prei in plakjes snijden en schoonmaken, daarna in wat boter glazig fruiten en met de bloem bestuiven. Dit geheel vochtig maken met 5 lepels heet water, daarna het vuur doven. In een tweede pan (braadpan) de kalkoendijen in 200 gram roomboter rondom goudbruin braden. De inhoud van de eerste pan er aan toevoegen en in een voorverwarmde oven (180 graden C) de kalkoendijen in 37.5 minuten gaar laten worden. Serveren op een platte schaal met daarover de uitgelekte vruchten op het vlees warm laten worden. Eet smakelijk

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoendijen in roomboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven