

Kalkoencordonbleu met camembert
- Nederland
- Gevogelte
- 4 portie(s)
- 25 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 4 dunne kalkoenschnitzels (à circa 175 gram)
- zout
- peper
- 200 gram camembert
- 4 plakken gekookte ham (à circa 25 gram)
- 2 eetlepels olijfolie
- cocktailprikkers
Bereidingswijze
Snijd de camembert in plakken.
Verdeel de camembert en de ham over de schnitzels, klap de schnitzels dubbel en zet vast met een cocktailprikker.
Verhit de olie in een pan. Bak de schnitzels op middelhoog vuur 3.5 minuten per kant.
Serveersuggesties
Lekker met een korte pasta of gebakken aardappeltjes.
Meer Recepten
- Franse kip2 porties
20 minuten
pieter1 - Kippenragout met shoarma-kruiden4 porties
30 minuten
spikeysmum - Zoete kipfilet op z'n Frans4 porties
25 minuten
azuro
Allergenen Informatie
Voor dit kalkoencordonbleu met camembert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kalkoencordonbleu met camembert