Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen in tomaten-champignonsaus recept
Kalkoen in tomaten-champignonsaus recept

Kalkoen in tomaten-champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng voor de pasta ca. 2 liter water met 2 theelepels zout aan de kook. Verhit de olie in een grote pan. Dep de schnitzels droog en bak ze 2 minuten aan elke kant. Breng op smaak met zout en peper. Pel en snipper de ui en maak de champignons schoon. Halveer eventueel grote champignons. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Neem de schnitzels uit de pan. Bak de champignons en de ui in het hete braadvet krachtig aan. Giet de gezeefde tomaten en de kruiden erbij. Doe de schnitzels weer in de pan, laat ze 2 minuten zachtjes meekoken en breng de saus op smaak. Giet de pasta af en serveer hem met het vlees en de saus. Garneer het gerecht met verse baslicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoen in tomaten-champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven