Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen fricandeau uit de oven recept
Kalkoen fricandeau uit de oven recept

Kalkoen fricandeau uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kalkoen fricandeau licht met peper en zout bestrooien en in de boter rondom lichtbruin aanbraden. De kalkoen fricandeau uit de pan nemen en in het midden van de braadslede tussen de ui/tijm leggen. Boter afblussen met de bouillon. Boter/bouillon in de braadslede gieten. Scheut rode wijn toevoegen en even met een lepel mengen. In de oven zetten en in 40 - 50 minuten rose of meer doorbakken braden. Af en toe even overgieten met de wijnbouillon. Na braden uit de oven nemen en ca. 10 minuten laten rusten.

Serveersuggesties

Kalkoen in gelijke stukken of in dunnen plakken snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoen fricandeau uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven