Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse Yakitori recept
Japanse Yakitori recept

Japanse Yakitori


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: In pan sojasaus, sherry, sake en suiker aan de kook brengen en tot stroperige marinade inkoken. Kipfilet in stukjes van ca. 2,5 cm snijden. Satéstokjes in koud water leggen. Bosuitjes en paprika wassen en in stukjes van 2,5 cm snijden. Citroen wassen en in parten snijden. Aan elk stokje drie stukjes kip afwisselend door bosui en paprika rijgen. Bereiding: Spiesen met marinade bestrijken en op barbecue in ca. 10 minuten lichtbruin roosteren. Bestrooien met peper en serveren met partjes citroen en scherpe mosterd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japanse yakitori recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven