Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jambalaya met kip recept
Jambalaya met kip recept

Jambalaya met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de ui en de knoflook fijn, verwijder de zaadjes uit de paprika's en snijd ze in stukken Dompel de tomaten eventjes in kokend water en laat ze schrikken onder koud water. Pel ze en snijd ze grof. Maak nu de bouillon klaar (1 blokje voor 1/2 liter water). Snijd de kip in grote stukken, bak ze mooi bruin en leg ze apart. Fruit nu de groentjes in enkele minuten in dezelfde pan. Voeg er de rijst bij en goed mengen. Wanneer de rijst glazig is, giet je er de warme bouillon over. Kruid dit nu, voeg er nu de laurier, de tomaten en de garnalen aan toe en doe er ook de kip terug bij. Laat dit nu een 30-tal minuten koken op een zacht vuurtje en roer af en toe in de kom. Dien dit op als al het vocht opgeslorpt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit jambalaya met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven