Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indonesische kipdrumsticks (ajam pangang) recept
Indonesische kipdrumsticks (ajam pangang) recept

Indonesische kipdrumsticks (ajam pangang)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Drumsticks in de magnetron in een afgedekte schaal met bodempje water 8 minuten voorkoken. Droogdeppen en in hapjespan rondom bruin bakken. Uit de pan halen en door overgebleven bakvet, fijngesneden knoflook, sambal, citroensap, ketoembar, laos, bruine basterdsuiker en ketjap roeren. Kip terugleggen en op heel zacht vuur ongeveer 20 minuten laten sudderen. Regelmatig keren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indonesische kipdrumsticks (ajam pangang) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven