Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete kip a lá Wes recept
Hete kip a lá Wes recept

Hete kip a lá Wes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet je pan op het vuur met redelijk wat boter. Smeer de kipfilets goed in met kipkruiden aan beide zijden, daarna met pepersteakkruiden, druk dit goed aan zodat de korreltjes aan de kip blijven plakken. Bak de kipfilets aan beide zijden even bruin en laat ze daarna op laag vuur gaar braden (mag met deksel erop, zo blijft de kip wat malser). Als de kipfilets goed gaar zijn, het bekertje créme fraiche erbij gooien en door de boter en kip roeren zodat je een caramelkleurig sausje krijgt. Laat dit even doorwarmen en gooi dan de (uitgelekte) sperziebonen erbij en roer dit alles door elkaar. Even laten staan zodat de boontjes warm kunnen worden en klaar is de hete kip. Lekker met bijvoorbeeld krieltjes en wat zure komkommer

Allergenen Informatie

Voor dit hete kip a lá wes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven