Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene kipkerrie recept
Groene kipkerrie recept

Groene kipkerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de knoflook in 2 eetlepels olie totdat ze begint te bruinen. Voeg de kerriepasta en de daon salam toe, roer 10 seconden en doe er dan de santen bij. Breng op smaak met nam pla en suiker . Doe er de kip bij en laat die in 5 minuten gaar koken. Voeg hierna de bouillon,de gesneden bamboescheuten en de spaanse peper toe. Pas desgewenst de smaak nog wat aan met nam pla of suiker, voeg de taugeh toe, roer deze door de kerrie en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groene kipkerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven