Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gierige kip recept
Gierige kip recept

Gierige kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de kip in zes of acht stukken. Doe de olijfolie in de pan en bak de kip mooi bruin en haal ze uit de pan. Maak de pan schoon en doe de kip weer in de pan. Strooi er de bloem over, meng even en laat 2 min. bakken. Doe de whisky er bij en de bouillon tot alles onder staat. Kruiden, deksel op de pan en laat 40 min. zacht warmen. Doe de room bij en laat even door koken. Klaar om op te dienen en afwerken met peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gierige kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven