Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kippenfilets recept
Gevulde kippenfilets recept

Gevulde kippenfilets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de kippenborst en snijd het loszittende stukje weg. Hou het apart. Neem de dikste stukken en maak in het midden een insnijding in de lengterichting. Maak het vlees goed open en kruid het zowel van binnen als van buiten. Meng voor de vulling de spinazie, de ricotta, de parmezaan, het paneermeel en het ei. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg er de pijnboompitten aan toe. Vul het vlees met het mengsel en steek het apart gehouden vlees ook in de holte. Bind de rolletjes dicht met keukendraad. Bak het vlees even aan, bevochtig met de helft van de wijn en laat verdampen. Leg het vlees in een ovenschotel, overgiet met een pollepel bouillon en zet ze 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Haal het vlees uit de schaal, hou het warm en giet de rest van de wijn en de bouillon erbij. Roer de aanbaksels goed los, zeef de saus en laat ze tot de helft inkoken. Heet opdienen met pasta of rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde kippenfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven