Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kipfiletrolletjes ala Nien recept
Gevulde kipfiletrolletjes ala Nien recept

Gevulde kipfiletrolletjes ala Nien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Kipfilets in lengte halveren en bestrooien met zout en peper. Plakken kaas ook in lengte halveren. Op elk stukje kipfilet plakje katenspek, plak kaas en wat tomaatreepjes leggen. Kipfilets oprollen (aan smalle kant beginnen) en vastzetten met cocktailprikkers. Kip rondom bestrijken met olie en in bakblik met rooster leggen (of op ovenrooster met braadslede eronder, om braadvocht op te vangen). Bakblik in oven schuiten en kiprolletjes in 27.5 minuten gaar laten worden. Lekker met gebakken krielaardappels en sperziebonen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde kipfiletrolletjes ala nien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven