Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kip recept
Gevulde kip recept

Gevulde kip


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voor de farce:
Het gehakt, fijngesneden sjalotten en de rozijnen goed mengen.
Het geklopte ei, de gehakte peterselie en de kruiden toevoegen.
Kip opvullen met dit mengsel en dichtnaaien.
In een schotel met boter bestrijken en in een voorverwarmde oven een 1 uur braden. Af en toe overgieten met de kippenbouillon.
Kwartier voor het einde de geschilde, ontpitte en in partjes de appels en de rozijnen toevoegen.
De saus laten inkoken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoe hoog zet je de oven?
    Dave gaf dit recept op 3 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven