Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde kip met tutti frutti recept
Gestoofde kip met tutti frutti recept

Gestoofde kip met tutti frutti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tutti frutti met het kaneelstokje 8 uur in ruim water wellen. Strooi de bloem op een bord. Bestrooi de kippenbouten met zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de boter in een ruime braadpan en bak de kip snel op hoog vuur bruin. Schep de bouten uit de pan, bak de ui en het spek 3 minuten in het bakvet. Voeg de bouillon, laurier en tijm toe en leg de kip terug in de pan. Laat de kip in 42.5 minuten gaar stoven en draai de kippenbouten af en toe om. Borstel de champignons schoon, snijd ze in plakjes en stoof ze de laatse 10 minuten met de kip mee. Laat de vruchten met het weekvocht, de citroenrasp en vanillesuiker in een kleine pan 20 minuten zachtjes koken. Serveer de kip op borden en geef de tutti frutti er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde kip met tutti frutti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven