Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde kip met cola recept
Gestoofde kip met cola recept

Gestoofde kip met cola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip. Smelt de boter en laat de kip aanbraden gedurende 15 minuten. Los de bouillonblokjes op in een tas water. Giet dit bij de vloeistof van de kip te samen met de cola, de room, de ajuin, de knoflook, de curry, de kervel en de peterselie. Meng dit alles onder de kippendelen. Zet dit alles nog even op een klein vuurtje gedurende ongeveer 15 minuten. Los de bloem op in een beetje water. Voeg de bloem bij de kip tot de vloeistof genoeg gebonden is. Bak de champignons in boter. Voeg ze daarna bij de kip. Dien warm op. Serveer met een salade, gestoomde aardappelen of rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde kip met cola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven