Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesmoorde kipfilet recept
Gesmoorde kipfilet recept

Gesmoorde kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in stukjes. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in schijfjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de tomaten in blokjes. Bestrooi de kip met zout. Verhit een scheut olijfolie in de koekenpan en bak de uien met knoflook even aan. Voeg de kipstukken toe en bak ze rondom bruin. Voeg de tomaat toe en breng het op smaak met ketjap, nootmuskaat, zout en bouillonblokje. Laat het geheel op laag vuur 35 minuten zachtjes smoren. Voeg 20 minuten voor het opdienen de aardappelschijfjes er aan toe en schenk er zoveel kokend water bij dat alles net onder staat. Laat het zachtjes gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gesmoorde kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven