Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebraden kip met bier recept
Gebraden kip met bier recept

Gebraden kip met bier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd kip in stuk van 4x4 cm.
Rode ui, knoflook fijn hakken.
Doe de fijngehakt ui, knoflook, zout ,peper, vesin en kip in de schaal, goed door elkaar roeren. Half uur laten staan zodat de kip in gezouten is.
Verhit de olie in de pan, doe de gezouten kip in de pan, braden tot het geel is.
Snijd de uien in 4 stukken.
Doe de gebakken kip in pan, schenk bier erin. Deksel erop, zachtjes laten koken. Doe de peper, zout en vetsin naar smaak erbij. Na 10 minuten doe bloem (dat goed gemengd is met water) erbij, goed roeren totdat de water gebonden is.

Serveren met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebraden kip met bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven