Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebraad a la bobbonne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gebraad insmeren met de mosterd. Het vlees aanbraden en op zacht vuurtje laten braden voor 20 min., regelmatig omdraaien en overgieten met de saus. Gedurende ongeveer een 30 minuten verder laten sudderen. De helft van het sap bij het vlees gieten en verder laten sudderen voor 30 min. De room en de rest van het ananasap in een kom doen en lichtjes opkloppen samen met de helft van de maezena en toevoegen aan het sap. Al roerend laten doorkoken zonder vlees, de saus verder aandikken indien de gewenste dikte niet bereikt is. Het vlees terug even in de saus doen om terug op te warmen zonder te koken. Opdienen met erwten en krokketten. Het kalkoengebraad kan ook vervangen worden met een varkensgebraad. Smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit gebraad a la bobbonne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gebraad a la bobbonne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ik denk dat het goed recept is want ik ben 64 jaar ik heb zolang ik zelf kook het bijna het zelfde gedaan buiten het insmeren met mosterd dat zal ik eens proberen.
  Francine gaf dit recept op 15 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven