Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken kipfilet met chorizo in romige mosterdsaus recept
Gebakken kipfilet met chorizo in romige mosterdsaus recept

Gebakken kipfilet met chorizo in romige mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de gepelde sjalotjes en de chorizo fijn. Roer in een kom de creme fraiche met de mosterd en de mayonaise door elkaar. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfilets rondom bruin in ca. 3 minuten. Bestrooi ze met zout en peper. Voeg de sjalot en chorizo toe en bak die, al roerende, ca. 2 minuten mee. Neem de kipfilets uit de pan. Doe het roommengsel in de pan en breng dat al roerend aan de kook. Leg de kipfilets terug in de pan en laat ze, zachtjes nog ongeveer 6 minuten gaar worden. Garneren met bieslook. Lekker met spinazie en gebakken aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken kipfilet met chorizo in romige mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven