Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitige kipcurry met naanbrood recept
Fruitige kipcurry met naanbrood recept

Fruitige kipcurry met naanbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien pellen en snipperen. Kipfilet in stukjes snijden. Mango schillen en 3/4 deel in stukjes snijden. Appels schillen en in stukjes snijden. Oven voorverwarmen op 200 C. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Driekwart van ui 2 min. bakken. Kip toevoegen en 3 min bakken. Curry-pasta toevoegen. Grootste deel mango en appel door kipcurry scheppen en samen 5 min. verhitten. Komkommer wassen en in plakjes schaven. Van 2 eetlepels yoghurt, rest van zonnebloemolie en zout en peper dressing roeren. Dressing met komkommer en rest van ui mengen. Naanbrood in oven volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Rest van mango in smalle reepjes snijden. Curry met zout en peper op smaak brengen en in schaal scheppen. Rest van yoghurt erover verdelen en met mango garneren. Met naanbrood en komkommersalade serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitige kipcurry met naanbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven