Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eendenborstfilet met aardappelkoekjes recept
Eendenborstfilet met aardappelkoekjes recept

Eendenborstfilet met aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de azijn met honing in een kom door elkaar. Pers de knoflook er boven uit. Breng het op smaak met zout. Snijd de eendenborstfilets een aantal keer in met een scherp mes en wrijf ze in met het honingmengsel. Schil de aardappelen en rasp ze. Meng de aardappelrasp met zout. Verhit 1 eetlepel boter en 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak met eetlepel aardappelrasp 4 aardappelkoekjes. Bak ze aan beide kanten in 5 minuten gaar en bruin. Bak zo de rest van de aardappelpannenkoekjes. Verwarm de grill op de googste stand. Rooster de eendenborstfilets aan beide kanten in 5 minuten gaar en bruin. Wikkel de filets in alu-folie en laat ze 5 minuten rusten. Snijd het vlees in plakjes en serveer ze met de aardappelkoekjes en bakvocht. Garneer het gerecht met de kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eendenborstfilet met aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven