Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eendenborst met frambozen recept
Eendenborst met frambozen recept

Eendenborst met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Coulis = 600 gram frambozen door een passe-vitte duwen, de suiker licht carameliseren en blussen met frambozenazijn en nog even laten opkomen De frambozenpuree bijdoen, afsmaken en afwerken met de boter. Vet van eendenborsten wegsnijden zo dat er nog 3 cm in het midden blijft staan, deze vetreep kruisgewijs insnijden en eendenborst kruiden. Eerst vleeskant kleuren, dan vetkant, 12 minuten in oven van 200░C zetten en rosÚ bakken. Tarteletjes opwarmen in oven. Frambozen lichtjes opwarmen. Bord afwerken met eendenborstschijfjes, een mandje frambozen en een takje munt. Geef hierbij kroketten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eendenborst met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven