Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eend met Citroen recept
Eend met Citroen recept

Eend met Citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de eend van binnen in met de helft van zout en peper. Wrijf het vel in met de ketjap en de rest van zout en peper. Braad de eend in de oven bij een temperatuur van 220 graden Celcius. Braadtijd 20 minuten per 500 gram. Neem de eend uit de oven en leg haar op een serveerschaal. Meng suiker, zout, citroensap, bloem en water en breng dit al roerend aan de kook todat de saus gaat binden. Schenk de saus over de eend en garneer met citroen en tomaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eend met citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven