Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Duiveltjesvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de nasikruiden in wat heet water.
Roer een marinade van de ketjap, azijn, sambal, nasikruiden en de ketchup.
Roer de kipfilet er door en zet het een uur of 4 afgedekt in de ijskast.
Fruit de ui in de hete boter en voeg de champignons toe als de ui goudbruin is. Roer er na 5 minuten de kipfiletreepjes met de marinade door en laat het 2 5 minuten op een laag vuur stoven.
Roer er voor het opdienen de pindakaas en de slagroom door (het mag nu
niet meer koken).

Dit gerecht is erg lekker met rijst, komkommer en atjar.
Slamat makan.

Allergenen Informatie

Voor dit duiveltjesvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven