Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drumsticks uit de oven recept
Drumsticks uit de oven recept

Drumsticks uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Meng in een kom het citroenrasp met de mosterd en olijfolie. Breng het op smaak met zout en smeer de drumsticks met het mengsel in. Leg de drumsticks op een braadslede en bak ze in het midden van de oven in 45 minuten gaar en bruin. Keer ze regelmatig.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit drumsticks uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Drumsticks uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Pers de citroen uit. Wat die je met dit sap? In het recept staat: Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Meng in een kom het citroenrasp met de mosterd en olijfolie.
  Gijs gaf dit recept op 11 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven