Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drumsticks met tomaat recept
Drumsticks met tomaat recept

Drumsticks met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel de tomaten en snijd ze in kwarten. Borstel de champignons schoon en halveer ze. Bestrooi de kip met zout en bloem. Verhit de olie in een braadpan en bak de drumsticks rondom bruin. Voeg de kruiden en olijven toe en schenk de wijn erover. Stoof het gerecht met de deksel op de pan 25 minuten, Voeg de laatste 10 minuten de champignons en tomaten toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit drumsticks met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven