Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dipkip recept
Dipkip recept

Dipkip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de kipfilets in met 1eetlepel zout. Giet er water op totdat de kip net onder staat en doe er de gemberplakken en de dune preitjes bij. Kook 20 minuten zachtjes in een goed afgesloten pan, neem de pan van het vuur en laat ze staan met de deksel erop. Meng gehakte prei, gehakte gember en 2 theelepels zout in een metalen kom. Verhit de olie tot ze begint te dampen , giet over het prei-gembermengsel roer goed door en serveer apart bij de in hapklare stukjes gesneden kip. Dipsaus en kip serveren op kamertemperatuur.

Allergenen Informatie

Voor dit dipkip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven