Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chicken Parmigiana recept
Chicken Parmigiana recept

Chicken Parmigiana


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vul 1 schaaltje met bloem, 1 met de losgeklopte eieren en 1 met een mix van de parmezaanse kaas en het paneermeel.
Kruid de kipfilets met zout en peper.
Haal vervolgens de kipfilet achtereenvolgend door de bloem, het ei, en het kaasmengsel. Herhaal dit met alle kipfilets.
Doe een flinke laag olie in een pan met antiaanbaklaag en laat dit goed heet worden. Leg de kipfilet erin en bak iedere kant 2 tot 4 minuten aan.

In plaats van spaghetti kan je ook een ovenschotel maken met aardappelschijfjes, of je serveert de kip met een frisse salade.
Vul een ovenschaal met de pastasaus en leg de gebakken kipfilets hierin. Snijd de mozzarella doormidden en leg een halve bol mozzarella op iedere kipfilet. Bestrooi het geheel met een redelijk wat tijm.
Bak de kipfilets in 20 tot 30 minuten gaar.
Kook ondertussen de spaghetti.
Controleer of de kipfilets gaar zijn voor je ze uit de oven haalt. Serveer de kip met saus over de spaghetti.
Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chicken parmigiana recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven