

Canard aux cerises (eend met kersen)
Ingrediënten
- 800 gram eendenborstfilet of eendenpoten
- 250 gram kersen
- 2 sjalotjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 mespuntje kaneel
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Eend met Citroen4 porties
1 uur
34533 - Pluimvee Eend met kersen4 porties
1 uur
tobkok - Mousseline de Canard au Foie Gras4 porties
1 uur en 35 minuten
gertvla
Allergenen Informatie
Voor dit canard aux cerises (eend met kersen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Canard aux cerises (eend met kersen)