Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonbon van Hoender recept
Bonbon van Hoender recept

Bonbon van Hoender


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rode ui in stukjes en zweet deze iets aan in de olijfolie. Voeg de suiker toe en kook het geheel in ca. 20 min tot een marmelade. Snijd de filet in blokjes van 1 cm bij 1 cm. Kook deze ca. 5 min met de fijngesneden ui, knolselderij, de prei, peper en zout en giet ze dan door de vergiet. Vermeng de blokjes met de boter. Roer alles door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Leg de plakjes ham op plastic folie en bestrijk ze met eiwit. Lepel de blokjes op de ham en vouw deze dicht met behulp van de folie (draai het plastic goed aan, zodat de ham strak om de blokjes blijft zitten). Haal het plastic er voorzichtig af. Leg de bonbons op vetvrij papier en plaats ze ca. 3 min in de oven op 200 graden C. Serveer de marmelade samen met de bonbons op borden en garneer met de kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonbon van hoender recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven