Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basilicumkip recept
Basilicumkip recept

Basilicumkip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe voor de marinade de basilicum, olijfolie, witte wijnazijn en wat zout en peper in een keukenmachine en laat dit draaien tot een gladde saus ontstaat. Maak intussen met een scherpmes 5 a 6 diepe kerven in de kipfilets, leg de kipfilets met de ingekerfde kant naar boven in een lage schaal, overgiet deze nu met de marinade en werk met een kwastje de kerven vol met de marinade. Zet de kipfilet afgedekt met een plasticfolie minstens 4 uur in de koelkast. Grill de kip vervolgens boven een houtskoolvuur of een hete grillpan. Doe dit ongeveer 15 minuten en draai regelmatig het vlees om en om.

Allergenen Informatie

Voor dit basilicumkip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven