Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ayam Opor Panggang recept
Ayam Opor Panggang recept

Ayam Opor Panggang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kip schoon. Kneus de sereh. Maak alles voor de boemboe schoon, schillen, etc. Fijnmaken in de vijzel of keukenmachine. Roerbak de kruidenpasta in de olie in ca. 3 minuten. Doe de kip, sereh en daun salam er bij en bak 5 minuten. Voeg daarna de santen en zout naar smaak toe en laat de kip in ca. 30 minuten gaar worden. Kip uit de pan nemen en af laten koelen. Roosteren op bbq aan beide kanten.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en kroepoek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ayam opor panggang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven