Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ayam Gomeh recept
Ayam Gomeh recept

Ayam Gomeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui en knoflook pellen, gemberwortel schillen. Ui en rode peper in grove stukken snijden. In keukenmachine ui, gemberwortel, rode peper, trassie en macadamianoten grof pureren. Kukuma en laos toevoegen en geheel tot een smeuïge pasta pureren. In een wok de olie verhitten. Pasta en knoflookplakjes hierin al omscheppend 2 minuten bakken. Citroengras in de breedte in grove stukken snijden en in de saus steken. Saus 15 minuten onafgedekt laten sudderen, zodat de smaken kunnen intrekken. Kipfilet in grove stukken snijden. Kipfilet in saus doen en in 10 minuten gaar laten worden. Tomaten in grove stukken snijden. Saus met verkruimeld bouillonblokje, ketoembar, suiker en peper op smaak brengen. Tomaat en kokoscréme door pasta roeren totdat de kokoscréme gesmolten is. Kipfilet met de saus over 4 borden verdelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ayam gomeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven