Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Smoor Siliwangi recept
Ajam Smoor Siliwangi recept

Ajam Smoor Siliwangi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de stukken kip in wat water met azijn halfgaar. Haal de stukken uit de pan en laat ze uitlekken. Doe de kruiden in de bouillon. Bak de uitgelekte kip in wat olie bruin en doe ze bij de kruidenbouillon. Smoor de kip nog 30 minuten in de bouillon en bind de saus met wat bloem of allesbinder. Serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam smoor siliwangi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven