Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam pangang met santen (gebakken kip met kokos/klapper) recept
Ajam pangang met santen (gebakken kip met kokos/klapper) recept

Ajam pangang met santen (gebakken kip met kokos/klapper)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kip goed schoon en snijd hem doormidden. Rooster de kip bruin onder de grill of boven een houtskoolvuurtje. Maak de uien en de lomboks fijn en vermeng ze met het zout. Fruit dit in de olie, voeg hieraan de kip, santen en de ketjap toe. Tenslotte volgt de citroensap. Laat de kip in de saus zachtjes doorkoken. Mocht het eventueel te dik worden dan een klein beetje water erbij doen.

Serveersuggesties

lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ajam pangang met santen (gebakken kip met kokos/klapper) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven