Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Pangang Boemboe Roedjak recept
Ajam Pangang Boemboe Roedjak recept

Ajam Pangang Boemboe Roedjak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de kruiden door de uien,knoflook en
pepers en wrijf het enigszins fijn.

De kip met de santen,sereh,zout en het
kruidenmengsel bijna gaar koken. (ca. 20 min)

Afgieten en goed uit laten lekken in een vergiet.

Een bakplaat invetten, de kip erop leggen en bestrijken
met het uitgelekte kruidenmengsel.

Beetje olie erover druppelen en 25 minuten in
een voorverwarmde oven van 200 graden.

Serveersuggesties

Lekker met sajoerboontjes en basmatirijst. Dit recept komt uit het Indonesisch Kookboek van A tot Z.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam pangang boemboe roedjak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven