Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Goreng recept
Ajam Goreng recept

Ajam Goreng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, djahe, laos, koenjit, ketoembar, sereh en suiker. Fruit dit gedurende 3 minuten in wat olie. Doe de kip erbij en bak deze al roerend een paar minuten. Blus met santen. Doe sambal, daon salam en zout naar believen erbij en kook het zachtjes gedurende 20 minuten. Laat daarna op hoog vuur het vocht snel verdampen. Neem de kip uit de pan en laat afkoelen. Droog de kip en frituur deze geurende een paar minuten tot het vel knapperig en de kip weer warm is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ajam goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven