Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
A fat Italian chick recept
A fat Italian chick recept

A fat Italian chick


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de filet zo lang mogelijk tot een plak van ong. 1 cm dik. Smeer de binnenkant in met pesto. Verdeel de salami over de hele breedte van de filet. Snijd de zongedroogte tomaten in dunne reepjes en verdeel die over de filet. Rol de filet zo strak mogelijk op en leg hem een uurtje in de koelkast in plastic folie. Leg de plakken ontbijtspek overlappend op je werkblad en plaats de filet erop. Vouw nu het spek een voor een over de filet. (ik doe er meestal een sateprikker door) en bind hem op met keukengaren. Zorg ervoor dat de filet helemaal is ingepakt. Verhit de olie en de boter in een hapjespan. Braad de filet rondom aan. Laat de filet nu op half vuur door garen met de deksel op de pan. Als de filet stevig aanvoelt het vuur hoog tot het bak vocht begint te bruisen en dan direct afblussen met witte wijn. Nog even met de deksel door warmen en dan even laten rusten onder aluminiumfolie. Ondertussen de saus in laten koken tot half en op smaak brengen met zout en peper. Serveren bij een pasta aglio et olio.

Allergenen Informatie

Voor dit a fat italian chick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven