Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken pangafilet met sinaasappelsaus recept
Gebakken pangafilet met sinaasappelsaus recept

Gebakken pangafilet met sinaasappelsaus


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Vis droogdeppen en bestrooien met zout en peper.
Door de bloem halen.
Olie verhitten en overtollige bloem van de vis afkloppen.

Bak de vis in 9 min. goudbruin en gaar.
Op de helft van de baktijd keren.

Voor de saus 1 eetlepel olie verwarmen en de ui hierin langzaam glazig bakken.
Sinaasappelsap,mosterd,suiker en dille toevoegen en zachtjes mee verwarmen. Eventueel binden.

Serveersuggesties

Ik strooi over de gebakken vis altijd nog wat viskruiden. Lekker met aardappelpuree en worteltjes of sperziebonen. dit recept heb ik ooit eens van een diepvrieszak van de panga geknipt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken pangafilet met sinaasappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven