Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige fondue recept
Romige fondue recept

Romige fondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de twee kaassoorten in blokjes. Breng het bier in een steelpan aan de kook en voeg beetje bij beetje de kazen toe. Laat de kaas in het bier al roerend smelten tot een romige massa. Meng de maizena met de brandewijn en bind de fondue ermee. Voeg de kruiden toe aan de fondue en schenk het mengsel in een fonduepan. Snijd het stokbrood in stukjes. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Serveer met een frisse salade naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige fondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven