Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue van slagroom en witte wijn recept
Kaasfondue van slagroom en witte wijn recept

Kaasfondue van slagroom en witte wijn


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop de eierdooiers met slagroom en wijn romig en breng het aan de kook. Rasp de kaas en voeg het beetje bij beetje toe aan het roommengsel. Breng de fondue op smaak met zout en nootmuskaat. Snijd het stokbrood in stukjes. Kook de krieltjes gaar in een pan met water en zout.

Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue van slagroom en witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven