Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue met rozemarijn recept
Kaasfondue met rozemarijn recept

Kaasfondue met rozemarijn


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Wrijf een fonduepan in met knoflook. Verwarm de wijn met citroensap en takje rozemarijn in de pan op laag vuur. Rasp de kaas. Verwijder de rozemarijn. Voeg al roerend de kaas beetje bij beetje toe aan de wijn. Blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Meng de maizena met melk in een kommetje tot een glad papje en bind de kaasfondue ermee. Breng de fondue op smaak met nootmuskaat en zout. Snijd het stokbrood in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de champignons in vieren. Snijd de courgette in dikke plakken. Serveer de fondue met het stokbrood en de groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue met rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven