Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue met mozzarella recept
Kaasfondue met mozzarella recept

Kaasfondue met mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de drie soorten kaas in blokjes. Pel en pers de knoflook. Verhit de melk met de wijn en knoflook in een fonduepan. Voeg de kaas al roerend toe en laat hem smelten. Meng de maizena met 4 eetlepels witte wijn tot een glad papje en voeg het al roerend aan de fondue toe. laat het geheel op zacht vuur pruttelen tot een gladde massa. Breng het op smaak met nootmuskaat. Plaats de kaasfondue op een rechaud. Snijd het stokbrood in stukjes en serveer het bij de kaasfondue.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue met mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven