Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue met kastanjechampignons recept
Kaasfondue met kastanjechampignons recept

Kaasfondue met kastanjechampignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de knoflook, snijd de kastanjechampignons in plakjes en de bosuitjes in ringetjes.
Snijd de korst van de Port Salut en snijd de kaas in stukjes.
Wrijf de bodem van een fonduepan of braadpan in met de stukken knoflook.
Schenk het bier in de pan (houd een paar lepels achter) en breng het tegen de kook aan.
Voeg de Port Salut en de geraspte kaas toe en laat alles al roerende smelten.
Verhit de olie in een bakpan en bak de champignons op hoog vuur bruin.
Roer de ma´zena glad met de rest van het bier en voeg dit al roerende aan de fondue toe tot het een gebonden mengsel wordt.
Breng de kaasfondue op smaak met peper en nootmuskaat en roer de champignons en uienringetjes erdoor.
Serveer de fondue op een rechaud met stukjes stokbrood erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue met kastanjechampignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven